O tvrtci

Obrt "Ilinić" utemeljio je 1929. godine Marko Ilinić u Varšavskoj ulici br. 11 u Zagrebu. Marko Ilinić izučio je zanat kod svojeg brata Ivana Ilinića, koji je otvorio tvrtku još 1919. godine. Marka Ilinića naslijedio je njegov nećak Stjepan Ilinić, a njega današnji voditelj tvrtke Nenad Ružić. "Ilinić" je poslovao u Varšavskoj ulici od svojeg osnutka do 2003., kada se preselio u svoje sadašnje sjedište u Zvonimirovoj ulici.

Djelatnost tvrtke oduvijek je ista: ugađanje, popravak, obnova i prodaja klavira. Pratimo i prihvaćamo trendove u svojoj struci, ali pritom nadasve poštujući tradiciju izvrsnosti koju se njegovale sve dosadašnje generacije voditelja poduzeća. I to vrijedi ne samo za pravila zanata nego i za uslugu koju pružamo svojim klijentima.

Održavamo klavire u glazbenim školama, koncertnim dvoranama, kazalištima i drugim kulturnim ustanovama, a također klavire brojnih vrsnih glazbenika. "Ilinić" danas ima tri zaposlenika. Volimo svoj posao te nas u prvom redu zanima kvalitetan i savjestan rad, a možemo se pohvaliti da smo po tome i poznati.